UN CADOU SPECIAL Invitatie la Ferma Pas in Doi Vreau sa fiu mare Scoala Vesela Prietenul meu Codrut Un Cadou Special de Ziua Mamei O Poveste De Pasti Lumina pentru suflet de copil Aventura la circ Salveaza-l pe Mos Craciun! In asteptarea lui Mos Craciun (Vremea Colindelor) SCRISOARE DE LA MOS CRÃCIUN CITESTE SI ZAMBESTE
Carti Personalizate

Cos de cumparaturi

Ce pret are o carte personalizata? - O carte personalizata costa 55 lei. Transportul, prin curier pentru o carte costa 15 lei. Total 70 lei. NOU: daca doriti si poze, veti avea un cost suplimentar de 5 lei pentru fiecare poza.

Cat este transportul? - Transportul pentru o carte personalizata, doua, trei sau patru este 15 lei. Pentru o comanda mai mare de 200 lei, transportul este GRATUIT!

Cate poze se pot pune in carte? - Puteti pune maxim 6 poze in carte. Recomandat 2 poze. Puteti pune si o singura poza dar va ramane o pagina alba de carte.

Cum se face plata? Cartile se trimit prin curier cu plata ramburs sau anticipat in contul nostru bancar. Puteti plati si numerar, daca ridicati cartea de la sediul nostru.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar in contul indicat de Cumparator in cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

Pentru a finaliza comanda completati formularul din josul paginii.

Produsele dumneavoastra

Pretul total este de 15 RON.